Cult.porvoo.netin sivuja tullaan jatkossa täydentämään Porvoossa vaikuttavien valokuvataiteilijoiden esittelyillä sitä mukaa kuin materiaalia saadaan jaettavaksi. Eri valokuvataiteen alueilla työskenteleviä taiteilijoitahan Porvoossa asuu useita. Koska työskentely mm. varsinaisen valokuvaukseen keskittyneen foorumin puuttuessa Porvoosta suuntautuu Helsinkiin tai ulkomaille heidän toimintansa on saattanut jäädä vähemmälle huomiolle Porvoossa. On kuitenkin huomattava, että viimeisen vuoden aikana Porvoon taideyhdistyksen näyttelytiloissa on esiintynyt kolmekin Porvoolaista valokuvataiteilijaa; Nina Sederholm, Kristoffer Albrecht ja Kari Holopainen. Eivät porvoolaiset siis osattomiksi valokuvataiteesta ole jääneet.
Näiden sivujen tarkoituksena on antaa lukijoille ajankohtaista tietoa valokuvataiteilijoiden näyttelytoiminnasta, tarjota helppo pääsy heidän kotisivuilleen syvempää esittelyä varten ja tarjota myös mielenkiintoisia linkkejä valokuvauksesta laajemmin kiinnostuneille lukijoille.
Mikäli olet kiinnostunut saamaan oman esittelysi sivuille pientä vuosittaista korvausta vastaan voit ottaa yhteyttä Heikki Oksaseen osoitteessa heikkiok@avenet.fi tai puhelimella 0400-726 956.
 
 

Update

  cult.porvoo.net