La Fiesta

Rauhankatu 29Joka keskiviikko, perjantai, lauantai sekä sunnuntai juhlitaan aamun pikkutunneille saakka ystävien kanssa.

Ovet yöelämään avataan aina klo 23. Kesän ajan La Fiestassa on poikkeukselliset ikärajat! K18 normaalisti, klo 24 alkaen ikäraja perjantaisin K20 ja lauantaisin K22.

Puh:0400 320 526
PORVOO METAL NIGHT XV:Killed By Stars, Bob Malmström, Resonance

Pe 8.12.La FiestaOvet aukeaa klo: 20
Liput: 8€

Killed By Stars on energistä rokkia veivaava trio joka on soittanut säännöllisen epäsäännöllisesti vuodesta 2005. Parin vuoden tauon jälkeen KBS soittaa kotikaupungissa.
Bändi julkaisi True Faces epn viime vuonna ja valmistelee parahaillaan uutta matskua julkaistavaksi.
m.facebook.com/Killed-By-Stars-119458234802721/
open.spotify.com/album/5jstLbFynMJXtlNDucUMjE?si=Bn9rY2Od
Bob Malmström, nuo Porvaricoren paronit, vetivät 1,5 vuotta sitten tuvan täyteen Porvoossa. Keikka synnytti moshpittejä sekä vihaisia lukijakirjeitä paikalliseen lehteen. On siis aika palata rikospaikalle. Bob Malmström julkaisi vuosi sitten kolmannen albuminsa "Vi kommer i krig", jonka jälkeen yhtye on kiertänyt runsaasti Suomessa sekä mm.Brasiliassa, Venäjällä, Ruotsissa, Saksassa, Puolassa, Tsekeissä jne. VI ÄR BÄTTRE ÄN NI!
www.bobmalmstrom.com
www.youtube.com/watch?v=yAkYoNBOVlc
Resonance on vuodesta 2008 asti eri nimillä toiminut viisihenkinen modernia metalcorea soittava -yhtye. Vuoteen 2013 asti bändi toimi SplitSecond Eyes Wide – nimellä. Tänä aikana bändi julkaisi omakustannelevyn, kaksimusiikkivideota ja useita digitaalisiasinglejä sekä keikkaili. Vuonna 2015 bändin nimeksi vaihtui Resonance ja uuden nimen alla bändi on julkaissut yhden EP:n sekä musiikkivideon. Tällä nimellä soitettiin myös ensimmäinen keikka tammikuussa 2017. Bändi julkaisee ensimmäisen täyspitkän levyn 2018 jonka tekeminen on jo hyvässä vauhdissa.
Bändin jäsenet ovat soittaneet ennen mm.Ghoul Patrol ja Coredust yhtyeissä.
www.youtube.com/watch?v=mKlNikbsPTE


Aika: 8.12.2017
Puoliproge Nykeklubi feat. Retronauts / Andersson & Snåre

La 9.12.La Fiestaklo 20:30–23:30

Stadionrockia ja urkuprogeilua. Isoja biisejä pienessä tilassa
Retronauts on progresiiviseen rockiin ja stadionrockiin erikoistunut viisihenkinen helsinkiläinen cover/tribuutti bändi. Retronauts esittää pääasiassa 1970- ja 80-lukujen stadionrockia. Bändi liikkuu taitavasti ja viihdyttävästi järeämmän AOR:n ja progeen kallistuvan musan välimaastossa. …Kuulet mm. Genesistä, Yesiä, Rushia ja Kansasia livenä soitettuna . Suurta musiikkia pienessä tilassa. Kuinka me tämmöistä tarjoamme?!? Koska se on kivaa ja ei sitä Porvoossa kuule. Kuule, nyt kuulee…

Illan avaa urku/rumpu duo Andresson & Mikael Snåre. Herrat soittavat kosketinsoittaja Martin Anderssonin progahtavia sävellyksiä Hanson & Karlsson ruotsiduon hengessä. Showtime on Andersson & Snårella on 20.45. Stadionrockista Retronautsien parissa aletaan nauttia 21.30. Tervetuloa ! Liput 10 €

Aika: 9.12.2017

 
 

Update

  cult.porvoo.net