Matkailijan Porvoo


Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinat

Pe-Su 8-10.12 TaidetehdasSuomen tunnelmallisimmiksi joulumarkkinoiksi tituleerattu tapahtuma. 125 myyjää kahdessa kerroksessa. Paljon uniikkeja käsitöitä, lähiruokaa, taidetta, koruja, leluja, vastoja ym. ym. Tule aistimaan Jouluntaikaa ja tiukujen helinää.

Aika: 8.12.2017 - 10.12.2017
Wanhan ajan Joulumarkkinat

La -Su 9-10.12. Palokuntatalo/Brandkårshusetklo/kl 10-16 Kirkkokatu 12
Vanhan Porvoon Asukasyhdistyksen perinteiset Wanhan ajan Joulumarkkinat tulevat taas! Tervetuloa Palokunnantalolle (Kirkkokatu 2) lauantaina ja sunnuntaina 9.-10. joulukuuta klo 10-16. Tule tutustumaan Porvoonseudun tuotteisiin ja samalla nauttimaan Vanhan Porvoon ainutlaatuisesta joulutunnelmasta. Löydät mukavia joululahjoja, paikallisia käsitöitä ja kaikenlaisia herkkuja! Voit myös jalotella hetken ja nauttia kahvilan jouluherkuista! Tervetuloa!
*****
Föreningen Invånarna i Gamla Borgå arrangerar igen den traditionella Gammaldags Julmarknaden! Välkomna till Brandkårshuset (Kyrkogatan 2) lördagen och söndagen 9-10 december kl. 10-16. Kom och bekanta dig med fina produkter från Borgåregionen och njut samtidigt av den fina julstämningen i Gamla Borgå. Här hittar du julklappar, goda delikatesser och andra lokala produkter. Det finns även ett café, där du kan ta en paus o njuta av goda juldelikatesser! Välkommen!

Aika: 9.12.2017 - 10.12.2017Vanha Porvoo on ainutlaatuinen yhdistelmä historiallista kaupunkimiljöötä ja elävää toimeliaisuutta. Sen pienet kujat suovat kiireettömälle kulkijalle kaikki aistit avaavaa kauneutta.

Kuumana kesäpäivänä voi pysähtyä seuraamaan taitavien jonglöörien hurmaavaa esitystä nauttien yllätyksellisestä ohjelmanumerosta riemullisin mielin. Sen jälkeen saattaa huomata ajautuneensa Kirkkokadun pieneen Hat-tara liikkeeseen hankkimaan sirkusvälineitä kotiinvietäväksi.

Porvoo tarjoaa kävijöilleen myös erilaisia tapahtumia. Talven hämäryydessä Raatihuoneen torilla ja Vanhalla Palokunnantalolla paikalliset käsityöläiset ja viljelijät esittäytyvät Vanhan ajan Joulumarkkinoilla. Perinteisesti museotorilla julistetaan myös kaupungin asukkaille Joulurauhaa. Syksyn sadosta pääsee nauttimaan Vanhan Porvoon asukasyhdistyksen organisoimilla syysmarkkinoilla.

Käsityöläisyys on arvossaan Vanhassa Porvoossa. Sen liikkeistä voi hankkia korkeatasoista suomalaista kädentyötä. Usein liikkeenharjoittajana toimii henkilö, joka myös valmistaa itse osan myymälänsä tuotteista. Voi siis varautua saamaan asiantuntevaa ja hyvää palvelua asioidessaan Vanhan Porvoon käsityöläispuodeissa. Kesäisin ja joulukuussa myymälät ovat yleensä auki myös sunnuntaisin.
Keskitalven hiljaisina kuukausinakin alueen yrittäjät pyrkivät pitämään puotinsa avoinna matkailijoiden suureksi ihastukseksi.

 
 

Update

  cult.porvoo.net