Professori Komponentin joululaboratorio

Ke 13.12.Porvoon teatteriklo 18
Professori Komponentin korviin kantautuu huolestuttavia uutisia: kaikki lapset eivät usko enää joulupukkiin. Professori on huhuista aivan pyörällä päästään, hän sentään tietää joulupukin ja tonttujen olevan totisinta totta!

Laboratoriossa: Professori Komponentti, Thomas Pryke
Pianoa soittava laboratorioavustaja Liina Laborantti, Satu Teilas
Mukana myös Aapeli-tonttu ja yllätysvieras…

Lastenteatteri, ikäsuositus yli 3-vuotiaat, kesto noin 40 min. Liput 10 €.

Tiedustelut ja lippuvaraukset.
ja puh 045 842 1515 arkisin 10-13

Aika: 13.12.2017
Maailman tärkeimmälle yleisölle: Tuiki joulupuu

Ma 11.12. TaidehalliKuva: Gitta Majewski
klo 09:00 + klo 10:00
Taidehalli
2 € / osallistuja

MOLEMMAT ESITYKSET OVAT TÄYNNÄ!

Tuiki joulupuu!
Iitu-hiiri näkee äitinsä kanssa ikkunasta maailman kauneimman joulukuusen. Hän tahtoisi myös koristella oman kuusen, mutta mistä joulupuu ja koristeet?

Äiti kertoo kuusen löytyvän metsästä, mutta koristeita ei ole. Iitu päättää lähteä etsintämatkalle, yksin, äitinsä varoittelusta huolimatta. Iitu kohtaa tutkimusmatkallaan tuntemattomia metsän asukkeja ja kotieläimiä, joiden vaarallisuudesta hänellä ei ole aavistustakaan.

Rohkea ja sinnikäs hiirulainen pinnistelee koristeiden löytämiseksi ja niitä kertyykin, mutta ei tarpeeksi. Väsymys käy Iitun käpälään. Hiirulaisen joulumieli on kuitenkin tällä välin tarttunut eläimiin. Iitua odottaa maailman kaunein tuikkiva yllätys!

Tuiki joulupuu on Gaby Hansenin ja Christine Leesonin lasten kuvakirjaan pohjautuva nukketeatteriesitys. Sen teemana on sinnikkyys ja omaan tekemiseen uskominen. Kun omat voimat loppuvat, ystävät ja kylän eläimet yhdistävät voimansa. Pienen hiiren pienestä ajatuksesta kasvaa kauneutta, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Kaikki esitykset Taidehallissa, 2. krs. Vain ennakkoon ilmoittautumisia. Esityksiin rajoitettu määrä lippuja. Liput: 2 €.
Ilmoittautuminen: katarina.broas@porvoo.fi tai p. 040 489 9920.

Aika: 11.12.2017

 
 

Update

  cult.porvoo.net