MoonRiver 2017

La 26.8.Grandklo 10-11.30

Rumpu-työpaja, kasvomaalausta sekä ilmapalloja!
Trum-workshop, ansiktsmålning och ballonger!

Vapaa pääsy - Gratis inträde!

Tanssityöpaja:
Lähdemme matkalle Guinean auringon alle eväinämme rytmit, tanssit, laulut ja tarinat! Teemme yhdessä pienen tanssitarinan sekä kokeilemme rummun soittamista.

Djomba Kourouma on guinealainen muusikko, joka on erikoistunut lauluun sekä djembe- ja dundun-rumpujen soittoon, mutta hallitsee myös monia muita perkussiosoittimia. Djomba on energinen esiintyjä, joka toimii myös rumpuopettaja sekä tanssituntien säestäjänä.

Saara Kourouma on luokanopettaja, joka on opiskellut länsiafrikkalaisia tansseja sekä Suomessa että Guineassa. Saara on opettanut tanssia lapsille ja aikuisille, sekä esiintynyt useassa tanssiryhmässä ja kokoonpanossa.

Aika: 26.8.2017
Red Nose Company: Keisarin uudet vaatteet

La 26.8. Taidetehdas/Tehdassaliklo 16:00
Maksuton

Uusi, odotettu lastenteatteriesitys Keisarin uudet vaatteet saa ensi-iltansa Aleksanterin teatterissa 17.9. Esitys on mahdollista nähdä ennakkoon Taidetehtaalla ja vieläpä ilmaiseksi - osana Moon Riverin ohjelmistoa!

Tämä on näyttelijöiden juhlaa! Huipputaitavat Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama tekevät nyt hyppäyksen lastenteatterin pariin. Hulvattomassa esityksessä vaihdetaan roolista toiseen ja huomioidaan kaikenikäiset katsojat.

H.C.Andersenin klassikkosatuun punotaan menevää musiikkia Aviciista Abbaan. Lapsille tarina tarjoaa analogioita koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri -- mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

Näyttelijäkaksikko Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman esitykset ovat keränneet viimeisen kolmen vuoden ajalta jo yli 15 000 katsojaa ympäri maan.

Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään Juoksuhaudantie ja Punainen viiva. Keisarin uudet vaatteet on ryhmän odotettu, ensimmäinen lastenteatteriesitys. Vuonna 2017 Red Nose Company tekee Punainen viiva -esityksellä valtakunnallisen Suomi 100 -kiertueen.

www.rednose.fi
@rednosefi
#rednosefi

Aika: 26.8.2017

 
 

Update

  cult.porvoo.net